Geschiedenis

Geschiedenis

Wij zijn een en jong bedrijf en dat samen met Veltkamp Tweewielers V.O.F. Het oorspronkelijke bedrijf is sinds 1954 gevestigd in de Kruisstraat te Hattem, midden in het oude centrum vlak bij de Dijkpoort, en is een begrip in de omgeving. Dit familiebedrijf is opgericht door As Veltkamp en wordt nu, na zijn pensionering, geleid door zonen Wim (53) en Roel (46).

Roel heeft in 1996 zijn eigen Fietsspeciaalzaak gevestigd in de Hattemse wijk Gaperslanden en kreeg daarbij na twee jaar hulp van Fiets-specialist Richard Mooy (41)en in 2011 Monteur Jeffrey (27). De zaak is inmiddels na een grondige verbouwing in 2010 uitgegroeid tot een echte speciaalzaak  met alles op het gebied van de fiets en gespecialiseerd in Elektrische fietsen.
In 2018 hebben wij de winkel aangpast met een Trek Shop in Shop, ofwel de meeste modellen van dit prachtige merk staan in onze winkel.

In beide zaken verkoopt men stads-, tour-,sport en elektrische  fietsen van uitstekende kwaliteit. Tegemoetkomende aan de wensen van onze klant en een perfecte service zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Richard heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de reparatie van ATB- en Race-fietsen.
Terwijl in beide de winkel de elektrische fietsen een specialiteit is geworden voor de veluwe, in het assortiment hebben wij: Sparta, Trek, Gazelle,Batavus,Rih,Swittz als merken.

Totaal werken wij met een 5 tal mensen waarvan een ieder gespecialiseerd op het gebied van e-bike's.

Fietsspeciaalzaak Gaperslanden sponsort De Dutch golf Hattem met een Nieuwe fiets bij het slaan van een hole in one tijdens de wedstrijden.


Behalve particulieren kunnen natuurlijk ook bedrijven bij ons terecht voor het fietsplan ofwel fiets van de zaak, wij werken met elk bedrijf en elk fietsproject samen en hebben met alle nederlandse fiets projecten een contract voor de te leveren fietsen.

Incl.het daarbij behorende onderhoud en service wij halen en brengen u fiets desgewenst.

Tot 2017 waren wij ook gevestigd aan de molenweg in Heerde deze is per 1 januari gesloten, voor alle service en vragen verwijzen wij u door naar hattem.