Informatie.

CORONA MAATREGELEN

Beste klanten

In navolging van de door de overheid voorgeschreven regels is onze winkel gesloten tot en met 14 januari 2022. 

BOVAG heeft gepoogd ruimte te creeren voor verkoop op afspraak en click en collect. Verkoop op afspraak is helaas niet mogelijk, click en collect is toegestaan. 

De werkplaats is bereikbaar via de achterkant, even op de bel drukken.

U kunt ook telefonisch een afspraak maken voor het brengen en halen van uw (reparatie)fiets of voor het afhalen van onderdelen en/of accessoires. Deze afspraak mag nu (nieuwe regels) eventueel direct voorafgaand aan uw bezoek gemaakt worden.
Wij mogen u helaas niet binnen laten dus vragen u buiten de winkel te wachten en zoveel mogelijk met uw pin te betalen. 
Wij hebben een mooi afdak bij de werkplaats achter de zaak dus u staat droog.

Wij wassen onze handen na iedere reparatie en na ieder contact, ontsmetten de handvaten van uw fiets en ook ons interieur wordt met grote regelmaat schoongemaakt.

Ondanks dit alles begrijpen wij dat u ons misschien niet wilt of kunt bezoeken.  
In dat geval behoort het halen en brengen van uw fiets voor reparatie en het bezorgen van uw onderdelen en/of accessoires tot de mogelijkheden. 
Deze service is geheel gratis.
Vanzelfsprekend is deze informatie ook van toepassing op ons filiaal ‘Veltkamp Tweewielers’.

Wij hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen in deze crisisperiode en wensen een ieder hele fijne feestdagen en een gezond 2022 toe pas goed op u zelf.

Dank voor begrip en support 

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------