Informatie/ Nieuws

Tussen Kerst en nieuwjaarsdag is onze winkel gesloten.
Ons filiaal Veltkamp Tweewielers in Hattem is wel geopend met uitzondering van oudjaarsdag.Op maandag zijn wij gesloten.


Onze andere winkel in Hattem is wel geopend, hier zijn ze op Dinsdag gesloten.
Adres::
Veltkamp Tweewielers
Kruistraat 12 Hattem
Tel.038-4441535
www.veltkamptweewielers.nl
info@veltkamptweewielers.nl------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BELANGRIJKSTE REGELS VOOR SPEED-PEDELECS VANAF 1 JANUARI 2017

  1. Leeftijd bestuurder is minimaal 16 jaar.
  2. De bestuurder heeft rijbewijs AM.
  3. De bestuurder draagft een helm die voldoet aan de nieuwe NEM-norm voor speed-pedelc-helmen (NTA 8776:2016) deze helmen bieden bij hogere snelheden meer bescherming dan de normale fietshelm en zijn wel comfortabel om te dragen en modieus.
  4. De speed-pedelec moet voorzien zijn van een gele kentekenplaat achterop.
  5. De speed-pedelec is minimaal WA-verzekerd.
  6. De plaats in het verkeer: Indien aanwezig op fiet/bromfietspad, anders op de rijbaan.  Rijden op het fietspad mag dus niet meer.
  7. Maximum snelheid: Op de rijbaan 45 km/u, Op het fietspad buiten de bebouwde kom 40 km/u, Op het fiets/bromfietspad binnen de bebouwde kom 30 km/u
  8. De bestuurder heet het kentekenbewijs bij zich. Voor het kopen, verkopen, schorden, slopen en in of uitvoeren gelden dezelfde regels als voor alle voertuigen met een kenteken. (zie www.rdw.nl)