Garantie

Met 2 vestigingen voor de regio Hattem/Heerde kunnen wij u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn  is niet voor niets trots dat wij zijn uitgeroepen door de consument tot een van de 3 leukste winkels in Hattem op het gebied van service, personeel & assortiment. Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garanderen wij u de ´8 die u verwacht´, voor zorgeloos fietsplezier!

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking.

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij ons kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets 
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (3 maanden) geheel gratis aanbieden, tevens een 2 tal korting bonnen voor extra beurten.

5. Niet goed? Zonder problemen geld terug
Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd/niet gebruikt is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kunnen wij u uitgebreid voorlichten.

6. Service dekkend noord veluwe
Dit zijn heeft zo zijn voordelen. Staat u onverhoopt met pech onderweg en u kunt niet verder , dan proberen wij  snel de hand te bieden. Bel 038-4441461 voor een oplossing of bij geen gehoor 038-4441535.

7. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

8. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij ons. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!