Trek FUEL EXe 9.9 XTR EU L Mulsanne Blue
Trek FUEL EXe 9.9 XTR EU L Mulsanne Blue

Specificaties

Merk Trek
Jaar 2023

Beschrijving

De Fuel EXe 9.9 geeft een nieuwe dimensie aan het mountainbiken met een afmontage die werkelijk aan alle denkbare wensen tegemoet komt. De Fuel EXe 9.9 is klaar voor het grote werk – van de stille TQ-transmissie tot aan de carbon wielen en het carbon frame dat is afgemonteerd met de topklasse Shimano XTR-aandrijving. Het verbeterde, soepele RockShox veringspakket laat je over obstakels zweven, terwijl de geruisloze ondersteuning van de TQ-motor aanvoelt als een welkome rugwind op het moment dat je bovenbenen op springen staan in een zware beklimming.

Hoge prestaties is niet genoeg – jij wilt het allerbeste wat er op de markt is. Jij wilt een fiets die alles aankan: van het carbon frame en dito wielen tot aan de XTR-aandrijving en het bijna heilige RockShox veersysteem dat ervoor zorgt dat je over rotsen en wortels kunt razen. Deze bike brengt je terug bergop voor de volgende speelronde ...

Trek FUEL EXe 9.9 XTR EU L Mulsanne Blue

Trek | Fuel EXe 9.9 XTR
13.499,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken