Rail 5 SX EU XL Matte Olive Grey/Trek Black 500WH
Rail 5 SX EU XL Matte Olive Grey/Trek Black 500WH

Specificaties

Merk Trek
Jaar 2021

Beschrijving

De Rail 5 is een elektrische mountainbike die niet bang is voor heftige trails. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als onze reguliere trailbikes, met als extraatje een krachtige Bosch-motor waardoor je soort van een privé-shuttlebus hebt.

Je zoekt naar een e-MTB waarmee je net zo hard kunt scheuren als een gewone trailbike. Je gaat voor een krachtige Bosch-motor waarmee je bergop vliegt en snel weer boven bent voor de volgende run.

Een stevig aluminium frame met 150 mm achtervering en volledig geïntegreerde 500 Wh accu, een voor e-MTB geoptimaliseerde RockShox 35 Gold RL voorvork met 160 mm veerweg, een krachtige nieuwe Bosch Performance Line CX 250 W motor die ondersteunt tot 25 km/u en een Purion controller. Verder is hij uitgerust met een 1x12 aandrijving met breed versnellingsbereik zodat je altijd de juist cadans vindt voor de motor, een seatdropper, krac...

Rail 5 SX EU XL Matte Olive Grey/Trek Black 500WH

Trek | Rail 5
4.699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken